Fairfield College

Fairfield College

Het Fairfield College is een talenschool waar maatwerk en persoonlijke betrokkenheid centraal staan. Hier bieden wij jou een thuis, een fijne leerplek in een comfortabele sfeer, waar je op jouw eigen tempo en op jouw niveau Nederlands kunt leren.

Al meer dan 40 jaar biedt het Fairfield een veilige en eerlijke plek voor taalontwikkeling op alle vlakken. Wat de klanttevredenheid betreft is onze talenschool verkozen tot de nummer 1 van Nederland. Ook zijn al onze docenten gecertificeerd en beschikken we over het CRKBO-certificaat en het Blik-Op-Werk keurmerk*.

Maar liefst 95% van de cursisten slaagt voor het inburgeringsexamen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk en onder de juiste leeromstandigheden het beste resultaat bereikt.

De communicatielijnen met Carla en haar team zijn kort en helder. Samen met jou wordt er gekeken naar jouw niveau, leerdoelen en -wensen. We stellen een leerplan op dat zo nodig gedurende de taaltraining aangepast kan worden.

Verder staan bij het Fairfield eerlijkheid en transparantie voorop. Zo betaal je bij het Fairfield nooit voor lessen die je niet gekregen hebt en kun je stoppen wanneer jij dat wilt.
Heb je behoefte aan een vrijblijvend gesprek of wil je een vraag stellen? Dat kan! via:

Website: www.fairfieldcollege.nl

E-mail: info@fairfieldcollege.nl

Telefoon 035 – 62 46 355

en we nodigen je uit voor een intakegesprek. Tot gauw!