Versa welzijn

Versa welzijn

Wist u dat u, in uw woonwijk terecht kan bij versa welzijn als u hulp nodig heeft.
Bij versa kan je terecht voor :

Het maakt voor versa niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of waar je mee worstelt. Versa werkt aan duurzame relaties in buurten, en bouwen aan gemeenschappen waar iedereen welkom is. Met initiatieven die zich richten op het ontdekken van wat iedereen te bieden heeft. Versa medewerkers kennen buurtbewoners en andere sociaal werkers en mensen kennen ons. Zo zijn we van betekenis in een wijk of buurt.
Je ziet ons in wijkcentra en peuterspeelzalen, in de buurtbus en op straat. Samen bouwen we aan verbonden buurten.

De medewerkers van Versa Welzijn bieden ondersteuning aan mensen van jong tot oud die een steuntje in de rug nodig hebben, zodat zij kunnen meedoen in de samenleving en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen zijn.

Jongerenwerk

Het jongerenwerk helpt jongeren tussen de 11 en 21 met allerlei vragen of problemen. Sociaal werkers/jongerenwerk zijn goed op de hoogte van wat er speelt bij jongeren. Ze vinden niets gek of raar, dus je kunt ze al je vragen stellen. Ze kunnen je coachen als je problemen hebt. Sociaal werkers/jongerenwerk kunnen je begeleiden naar een opleiding of (vrijwilligers) werk. Ook kennen ze de organisaties in de regio. Als dat nodig is kunnen ze je dus doorverwijzen naar bijvoorbeeld de verslavingszorg, het maatschappelijk werk of schuldhulpverlening.

Wist je dat Versa Welzijn in Hilversum 5 jeugd- en jongerencentra:

Ben jij een jongere tussen de 11 en 21 jaar dan bezoekt een van de jongerencentra.

Wil je meer info over Versawelzijn hier is hun contact informatie:

Versa Welzijn
Larenseweg 30
Postbus 1463
1200 BL Hilversum
(035) 623 11 00
info@versawelzijn.nl
www.versawelzijn.nl